lessen

Kickboksen

Kickboksen is de perfecte totall body workout en de snelste manier naar een vechter lichaamsbouw waar u naar op zoek bent. Probeer een gratis proefles voor het het bouwen van een solide basis of het verbranden van meerdere calorieën tegelijk. 

Deze groep is verdeeld in 4 categorieën,

namelijk:

* Kids van 6 t/m 9 jaar

* Jeugd 10 t/m 16 jaar 

* Recreanten 17 jaar en ouder

* Gevorderd 13 jaar en ouder

De groepen 6 t/m 16 jaar:

De kids en jeugd trainingen zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Structuur, discipline, respect zijn belangrijke thema’s binnen het kickboxen en hier besteden wij dan uiteraard aandacht aan tijdens de lessen. Kickbox in combinatie met spel elementen zorgen ervoor dat het voor kinderen leuk en uitdagend blijft. Uiteraard is er ook ruimte voor talentontwikkeling, dus de jeugd die verder naar de top willen kunnen bij ons terecht. 

Recreanten:

Door middel van techniek- en conditietrainingen willen wij startende kickboxers de basis meegeven van het kickboksen. Tijdens het trainen werk je aan zowel je (spier)conditie als de basistechnieken. Mentaal zul je ook sterker worden waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. 

Gevorderd:

Voor de ervaren kickboksers en de talenten hebben wij een aparte les. Hier wordt er iets meer nadruk gelegd op het sparren en gevorderde technieken. Conditioneel zullen deze lessen ook een tandje hoger liggen. 

Ladies only

Als vrouw heb je het altijd druk en draag je zorg voor velen. Vaak zet de vrouw zichzelf aan de kant. Nu is het jouw tijd! Je leert bij deze les de fijne kneepjes van het kickboksen. Daarbij haal je de power woman in jou naar boven! De ladies only les is een total body work-out vol discipline. Fysiek en mentaal word je op de proef gesteld voor het optimale resultaat. Wil jij de power woman in jou leren kennen? Schrijf je invoor eenproefles en kom het ervaren!

Bokszaktraining

Bokszak trainingen zijn een goede manier om je lichaam te trainen en om verschillende boks en trap technieken te ontwikkelen. De slagen en bewegingen tegen een bokszak zijn goed voor de vorm technieken en de ontwikkeling van uw spiergeheugen. Een totall body workout.

Skill Development

CLINICS VOOR BEDRIJVEN EN SCHOLEN

Tijdens de kickboks clinic wordt op een leuke en laagdrempelige manier nagenoeg elke spiergroep getraind. Doormiddel van basis technieken van het kickboksen, waarbij zowel stoten als trappen wordt gebruikt, gaan de deelnemers aan de slag. Tijdens de clinic worden allerlei oefeningen gedaan waarbij respect centraal staat. De invulling van de clinic wordt afgestemd op het niveau, aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur.

Serve Training

Fundamentals